tag:blogger.com,1999:blog-3491025876134425067.post936233726436035025..comments2023-10-16T17:11:56.201+03:00Comments on Virtuvės užrašai: Laura Kanevičiūtėhttp://www.blogger.com/profile/02119222249660144130noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3491025876134425067.post-26810448771674674132014-07-19T19:42:45.196+03:002014-07-19T19:42:45.196+03:00Ačiū už patarimus. Plovą dariau pirmą karta, ir ti...Ačiū už patarimus. Plovą dariau pirmą karta, ir tikrai manau kad pavyko neblogai. Porcijų skaičius tikrai normalus, nes juk valgoma ne tik mėsa, o ir ryžiai, kurie yra sotūs, vandens pati dapyliau, nes nemanau, kad gerai, jei ryžiai pritrūkus vandens ima degti ir be to - tikrai niekas nepavirto į košę, ryžiai buvo purūs ir birūs. Česnakas dedamas su odelėmis, tai žinau tikrai, tik dažniausiai dedama visa česnako galva, bet tam reikėtų didesnio kiekio, ir ne visi taip mėgsta česnaką. Mėsą rinkausi mėgstamą, nes avienos nevalgau - tai skonio reikalas.<br />Bet kokiu atveju, dėkui už Jūsų pastebėjimus.Laura Kanevičiūtėhttps://www.blogger.com/profile/02119222249660144130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3491025876134425067.post-26051440710871299382014-07-18T23:39:48.909+03:002014-07-18T23:39:48.909+03:00Pradžia gera, bet recepte yra netikslumų. 600 gr m...Pradžia gera, bet recepte yra netikslumų. 600 gr mėsos 6 ar net 10 žmonių tikrai neužteks, išvirus ar iškepus mėsos neliks nei po 50 gr skaičiuojant valgytojui. Pilti daugiau vandens jau plovui gerokai apvirus yra tolygu savižudybei, gausit košę, mėsa per 20 min sunkiai išvirs. Neluptas česnako skilteles dedate apkepėmui su mėsa, tai kada ir kaip reikės graibyti tas česnako odeles iš plovo, nes jos tikrai nesuvirs? Šis plovas tik su aviena vadinasi Uzbekišku plovu. Sėkmės Anonymousnoreply@blogger.com