Pievagrybiai... šiomis dienomis, atrodo, nieko jais ir nenustebinsi. Pievagrybiai naudojami įvairiausiuose patiekaluose ir tapo gana įprastu bei kasdienišku maistu.
Aš noriu pasiūlyti labai paprastą, greitą ir labai skanų užkandį - pikantiškus pievagrybius su sūriu.
Reikės:
- ~15 vidutinio dydžio pievagrybių
- 3 skiltelių česnako
- 1 niedidelis čili pipiras
- Ryšulėlis šviežių petražolių
- Parmezano
- Alyvuogių aliejaus
Iš nuplautų pievagrybių išimamas viduriukas, kad jie taptų tarsi "krepšeliai". Čili, česnakas ir petražolės susmulkinamos. Grybai lengvai ištrinami aliejumi, apibarstomi smulkintais priesonias ir į kiekvieną grybą įdedama po kelis gabalėlius sūrio.
Grybai kepami 200 laipsnių orkaitėje ~7 minutes, kol sūris išsilydis.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą