2013 m. liepos 27 d., šeštadienis



Pievagrybiai... šiomis dienomis, atrodo, nieko jais ir nenustebinsi. Pievagrybiai naudojami įvairiausiuose patiekaluose ir tapo gana įprastu bei kasdienišku maistu.
Aš noriu pasiūlyti labai paprastą, greitą ir labai skanų užkandį - pikantiškus pievagrybius su sūriu.


Porcijų skaičius: ~ 15 grybų
Gaminimo trukmė: ~ 20 min.
Reikės:
  • ~15 vidutinio dydžio pievagrybių
  • 3 skiltelių česnako
  • 1 niedidelis čili pipiras
  • Ryšulėlis šviežių petražolių
  • Parmezano
  • Alyvuogių aliejaus

Iš nuplautų pievagrybių išimamas viduriukas, kad jie taptų tarsi "krepšeliai". Čili, česnakas ir petražolės susmulkinamos. Grybai lengvai ištrinami aliejumi, apibarstomi smulkintais priesonias ir į kiekvieną grybą įdedama po kelis gabalėlius sūrio.
Grybai kepami 200 laipsnių orkaitėje ~7 minutes, kol sūris išsilydis.

Skanaus!






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą