Porcijų skaičius: ~4 - 6 porcijos
Gaminimo trukmė: ~ 40 min.
Reikės:
- ~1 l sultinio (aš naudojau vištienos)
- 500g pievagrybių
- 1 svogūnas
- 2 skiltelės česnako
- ~200 ml grietinėlės
- Šaukštas tarkuoto parmezano
- Druskos
- Pipirų
- Mėgstamų prieskoninių žolelių
- ~2 šaukštai sviesto
- ~1 šaukštas alyvuogių aliejaus
Keptuvėje ištirpinti sviestą ir sumaišyti su aliejumi, apkepti svogūną ir česnaką, kai svogūnas švelniai paruduos sudėti pievagrybius ir juos truputį apkepti. Apkeptas daržoves sudėti į sultinį, viską pasūdyti, pagardinti mėgstamais prieskoniais, suberti parmezaną ir supilti grietinėlę. Viską pertrinti. (Jei sriuba gaunasi skystoka galite įdėti šiek tiek miltų).
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą