2013 m. liepos 15 d., pirmadienis



Porcijų skaičius: ~4 - 6 porcijos 
Gaminimo trukmė: ~ 40 min.

Reikės:

  • ~1 l sultinio (aš naudojau vištienos)
  • 500g pievagrybių
  • 1 svogūnas
  • 2 skiltelės česnako
  • ~200 ml grietinėlės
  • Šaukštas tarkuoto parmezano
  • Druskos
  • Pipirų
  • Mėgstamų prieskoninių žolelių
  • ~2 šaukštai sviesto
  • ~1 šaukštas alyvuogių aliejaus
Keptuvėje ištirpinti sviestą ir sumaišyti su aliejumi, apkepti svogūną ir česnaką, kai svogūnas švelniai paruduos sudėti pievagrybius ir juos truputį apkepti. Apkeptas daržoves sudėti į sultinį, viską pasūdyti, pagardinti mėgstamais prieskoniais, suberti parmezaną ir supilti grietinėlę. Viską pertrinti. (Jei sriuba gaunasi skystoka galite įdėti šiek tiek miltų).

Skanaus!





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą