Žodžiu, Jūs tiesiog privalote paragauti šio patiekalo! :)
Porcijų skaičius: ~ 4 porcijos
Gaminimo trukmė: ~ 1 valanda (neskaičiuojant marinavimo laiko)
- Vištienos filė
- Pora šaukštų aliejaus
- Po šaukštelį džiovinto rozmarino, čiobrelio, raudonėlio ir provanso žolelių
- Šaukštelis ryžių acto
- Šviežiai maltų 5 pipirų mišinio
- Pora šaukštų sojos
- Skardinė konservuotų persikų
- Gabalėlis šviežio čili
- Gabalėlis šviežio imbiero
- Žiupsnelis "garam masalos"
- Žiupsnelis druskos
- ~20 ~ 30 ml brendžio
Vištiena apskrudinama ant keptuvės grill ir dar ~7 ~ 10 minučių kepama 200 laipsnių orkaitėje kol bus pilnai iškepusi.
Padažas: prsikai supjaustomi, sudedami į puodą ir šiek tiek pakepami, sudedamas smulkintas imbieras, čili ir garam masala, supilamas brendis ir alkoholiui išgaravus viskas sutrinama elektriniu smulkintuvu.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą