2014 m. sausio 17 d., penktadienis


Tai tiesiog tobulas receptas, ir net gana egzotiškai skambantis padažas yra be galo skanus.
Žodžiu, Jūs tiesiog privalote paragauti šio patiekalo! :)


Porcijų skaičius: ~ 4 porcijos
Gaminimo trukmė: ~ 1 valanda (neskaičiuojant marinavimo laiko)

Reikės:
  • Vištienos filė
Marinatui:
  •  Pora šaukštų aliejaus
  • Po šaukštelį džiovinto rozmarino, čiobrelio, raudonėlio ir provanso žolelių
  • Šaukštelis ryžių acto
  • Šviežiai maltų 5 pipirų mišinio
  • Pora šaukštų sojos
Padažui:
  •  Skardinė konservuotų persikų
  • Gabalėlis šviežio čili
  • Gabalėlis šviežio imbiero
  • Žiupsnelis "garam masalos"
  • Žiupsnelis druskos
  • ~20 ~ 30 ml brendžio
Visi marinato ingredientai sumaišomi ir gautu marinatu užpilama vištiena, paliekama marinuotis per naktį.
Vištiena apskrudinama ant keptuvės grill ir dar ~7 ~ 10 minučių kepama 200 laipsnių orkaitėje kol bus pilnai iškepusi.
Padažas: prsikai supjaustomi, sudedami į puodą ir šiek tiek pakepami, sudedamas smulkintas imbieras, čili ir garam masala, supilamas brendis ir alkoholiui išgaravus viskas sutrinama elektriniu smulkintuvu.

Skanaus!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą