2013 m. liepos 8 d., pirmadienis



Ir vėl Italija... Makaronų, pomidorų pastos, įvairių sūrių ir alyvuogių aliejaus šalis. Visi šie komponentai susijungia į nepakartojamą skanėstą - įdarytus makaronus.

   * Trumpai apie "Cannelloni".
Makaronų rūšis iš kitų išsiskirianti savo dydžiu ir forma. Šie makaronai yra gana dideli, storo vamzdelio formos. Jie tiekiami įdaryti mėsa, daržovėmis ar net saldūs, kaip desertas.


Porcijų skaičius: ~4 porcijos 


Gaminimo trukmė: ~ 1 valanda

Mėsa įdarytiems makaronams reikės:

  • Makaronų "Cannelloni"
  • ~200 g maltos mėsos (labai skanu su vištiena, bet galite rinktis ir kitą mėsą)
  • 1 svogūno
  • Skiltelės česnako
  • ~200 - 300 ml grietinėlės
  • Druskos
  • Pipirų
  • Mėgstamų žolelių
  • Pora šaukštų pomidorų pastos
  • Sauja sūrio (fermentinio ir parmezano)
Maltą mėsą sumaišyti su smulkiai pjaustytu svogūnu, česnaku, druska, pipirais, žolelėmis (žinoma, jei norite pilnai pajusti Italiją patarčiau naudoti baziliką). Į mėsą įdėti sutarkuotą sūrį.
Makaronus įdaryti ir troškinti (jei norite keptuvėje, jei norite - orkaitėje, svarbu juos gausiai užpilti pomidorų pasta ir sultiniu arba grietinėle) kol makaronai suminkštės.

Skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą