2013 m. spalio 7 d., pirmadienis



Labai gaivios, įdomios ir, žinoma, skanios salotos :)

Porcijų skaičius: ~6 porcijos 
Gaminimo trukmė: ~ 25 min.

Reikės:
  • Pekino kopūsto
  • Saujos vyšninių pmidoriukų
  • Nedidelė skardinė konservuotų persikų
  • ~100g fetos
  • ~150g vištienos
  • Žiupsnelis druskos
  • Žiupsnelis pipirų
Padažui:
  • Šaukštelis pesto padažo
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus 
  • 2 šaukštai citrinos sulčių
  • Šaukštelis balzaminio acto
  • Žiupsnelis druskos
  • Žiupsnelis pipirų
Pomidoriukai perpjaunami per pusę, persikai ir feta supjaustomi kubeliais. Vištiena supjaustoma nedideliais gabalėliais ir apkepama su šiek tiek alyvuogių aliejaus ir žiupsneliu druskos bei pipirų. Kopūstas suplėšomas nedideliais gabalėliais, visi padažo ingredientai sumaišomi ir gautas padažas užpilamas ant kopūstų, gerai pamaišoma.
Pekino kopūstas dedamas į lėkštę, ant jo išdėliojama feta, persikai, pomidorai ir uždedama dar šilta vištiena. Viskas pašlakstoma alyvuogių aliejumi.

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą