2013 m. liepos 25 d., ketvirtadienis



Kinų virtuvė - tikrai yra viena mano mėgstamiausių, ir tikriausiai dėl to, kad aš esu tikra aštrumo "fanatikė".
Ir pagaliau aš nusprendžiau pagaminti kažką panašaus.


Porcijų skaičius: ~ 4 porcijos
Gaminimo trukmė: ~ 1 valanda

Reikės:
  • Vištienos filė (~2~3 gabalėliai)
  • 2 morkos
  • ~5 šaukštai sojos
  • 1 nedidelis čili pipiras
  • Šaukštas saldžiaaštrio kinietiško padažo (jį rasite beveik visuose prekybos centruose)
  • ~2 šaukštai sezamų
  • Gabalėlis imbiero
  • 2 skiltelės česnako
Morkos supjaustomos plonais šiaudeliais, čili, česnakas ir imbieras susmulkinami. Vištiena šiek tiek apkepama, suberiami česnakai, čili ir imbieras. Suberiamos morkos, supilama soja ir kinietiškas padažas, viskas troškinama su šlakeliu vandens. Kai vištiena ir morkos suminkštės suberiami sezamai ir viskas dar porą minučių patroškinama.

Skanaus!





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą