2014 m. birželio 30 d., pirmadienis



Porcijų skaičius: ~4 didelės porcijos 
Gaminimo trukmė: ~ 40 min.

Reikės:
  • Spaghetti (spagečių)
  • Vištienos file
  • Nedidelio svogūno
  • Skiltelės česnako
  • Saujos saulėje džiovintų pomidorų
  • Šaukštas sviesto 
  • Pora šaukštų alyvuogių aliejaus
  • ~300 ml greitinėlės
  • ~50 g parmezano
  • Druskos
  • Pipirų
Spagečiai išverdami kaip nurodyta ant pakuotės.
Vištiena supjaustoma nedideliais kubeliais. Svogūnas ir česnakas susmulkinami, apkepami alyvuogių aliejuje ir svieste, sudedama vištiena ir keletą minučių pakepama, pasūdoma, pagardinama pipirais. Tada, sudedami supjaustyti pomidorai ir viskas dar porą minučių kepinama (jei reikia galima įpilti šlakelį vandens, nes nereikia, kad mėsa skrustų, reikia, kad troškintųsi). Į keptuvę su vištiena supilama grietinėlė ir viskas kaitinama ant mažos ugnies dar keletą minučių, kol grietinėlė sutirštės ir tada padažas pagardinamas tarkuotu parmezanu. 
Patiekiama ant makaronų uždėjus porą šaukštų vištienos su gautu grietinėlės padažu.

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą